A mese, vers, zene és a danázás, a közös játék gyermekkoromtól örömforrás számomra. Tátosdobos-énekmondóként és a MaGong (magyar gong) Együttes alapítótagjaként vagy már 20 éve fontosak az életemben a rezgések, gyógyító hangok. Ebből a forrásból táplálkozva a különleges hangszerek, az élőzene időről időre Lemanguria szabadmozgás – lélektánc foglalkozásaim építőkövei. 2009 óta tanulok ennek a módszernek a terében Semsei Angelika vezetésével a szabadmozgás csodája által a világról, önmagamról és a kapcsolatról minden szinten. Lemanguria-masszőrként a táncos testérintés áldását is beemelem a heti munkába.

Tíz éve kezdtem foglalkozásokat tartani, és talán az ujjaimon is meg tudnám számolni, hány telt tánc nélkül a hetek sorában. Imádom! Áramlóan változatos, érdekes, örömteli, tanító, megunhatatlan. Férfiak, nők; fiatalok és idősek számára is tökéletes mozgás- és tanulási lehetőség. A testtudatosság kiművelésének eszköze. Tapasztalataink és kutatások szerint is a testi, lelki, szellemi frissesség és a fiatalság forrása :- )

Mindemellett szeretetteljes közösség, melyben a figyelem mindenkire irányul, elvárásoktól mentesen, támogató kedvességgel, megengedéssel.

Kata órái

Mozdulj tudatosan