Légy erős és hajlékony

90 perc
Minden szintnek

Ez egy vinyásza jógaóra. A gyakorlás során könnyed pózokból indulva egyre erőteljesebb ászanák felé mozdulunk, közben megtartva figyelmünket azon, hogy egész az óra végéig lazák, erőfeszítésmentesek maradjunk. A foglalkozás során nagy figyelmet fordítok arra, hogy mindenki megtanulja tiszteletben tartani saját határait, hogy hosszú időn keresztül gyakorolhasson, boldogan, erősen és könnyedén. Az elv egyszerű: a kevesebb néha több.

Nincs két egyforma foglalkozás. Az óra során van egy póz, egy testrész, vagy egy mozdulatforma, ami az adott alkalom fókusza. Az egész óra erre összpontosul, intuitívan, változatosan és még időnként játékosan is. Lehetőséged nyílik megtapasztalni határaidat, mind fizikális, mind mentális szinten. Ezáltal megerősödsz, hajlékonyabbá válsz, így minden sokkal könnyebben megy majd a jógaszőnyegen kívül is.

Az órát egy rövid meditációval zárjuk.

A vinyásza jóga nagy figyelmet fordít a légzésre. Idővel, még nehezebb ászanasorok közben is észreveszed, hogy légzésed nyugodt marad. Így a mozdulatok egyre könnyedebbé válnak, egyre kevesebb energiát használsz fel ugyanannak a feladatnak az elvégzéséhez, míg bele nem kerülsz az áramlás állapotába. Ahogy egyre könnyedebben mozdulsz, gondolkozol, úgy egyre könnyedebben is jönnek a dolgok az életedben.

Bárki által látogatható. Előfordulnak a sorban nehezebb pózok is, de mindig van könnyített alternatíva.

Az órának része pránajáma gyakorlás is, időnként pedig meditációval zárunk.

A gyakorlás hatásai

  1. Erősebbé válsz, mind testileg, mind szellemileg
  2. Immunrendszered fokozatosan helyreáll, egyre harmonikusabban dolgozik érted, így egészséged megőrzöd, visszaállítod
  3. A stresszhelyzeteket sokkal jobban tudod kezelni, idővel talán el is múlnak azok
  4. Légzésed megnyugszik, ezáltal autonóm idegrendszered újra lehetőséget kap, hogy bensőd harmonikus működését visszaállítsa
  5. Megtanulsz fókuszálni, így bármilyen feladat elvégzéséhez kevesebb időre lesz szükséged

Foglalj a következő szabad időpontra Dec.11. 17:00