Női jógaórák esszenciális illóolajokkal

75 perc
Minden szintnek

Az órák célja, hogy megismerkedjünk a jóga által kínált, női erőt tápláló, megújító gyakorlatokkal. Ezeket a gyakorlatok beillesszük a hétköznapjainkba, hogy mindez segítse egészséges, és kiegyensúlyozott, a változásokhoz könnyedén alkalmazkodni tudó, hormonálisan és érzelmileg kiegyensúlyozott női létünk megélésében. Segítse a gyakorlásunk a tudatos kapcsolódást önmagunkhoz, tudatos jelenlétet hétköznapjainkhoz.

Az órán harmonizáljuk női energiáinkat, belső szerveink működését, akár termékeny életszakaszodban vagy, akár menopauza környékén, vagy azon túl. A gyakorlás segítheti a PMS tüneteinek enyhítését, valamint a meglazult belső tartószalagok és izmok erősödését.

Folyamatosan változik hormonszintünk, és kedélyállapotunk, és az erő és a teljesítmény sem egyenletes, amit egy nő a világba le tud adni. Ahogyan a hold ciklikus körforgásban változik, mi is ezt az ár/apály energiát és változást éljük meg önmagunkban. A közös gyakorlás által a maga természetességében, és erőt gyűjtve.

A gátizom torna erősítik az intim testrészeink izmait, gátizomzatot, hatékonyan támogatja az ülő munka miatt pangó energiák tisztítását a medencében, csípőben.

Az órát vezeti:
Benkő Ildikó
okleveles hatha, kismama flow és ANAYA női jóga oktató, Ozoana Method tanár, AMM mozgásterapeuta/ légzéstréner

 

Foglalj a következő szabad időpontra Jún.25. 17:15