10 hetes testtartásjavító tanfolyam a mindennapok hőseinek

10 hetes testtartásjavító tanfolyam a mindennapok hőseinek. Sokat kell ülnöd a munkahelyeden? Alig gyalogolsz? Fájdalmat okoz a mozgás? Nem vagy egyedül, ha úgy érzed, a szokásaid nem támogatják eléggé, hogy minél tovább egészségesen, a lehető legnagyobb mozgásszabadsággal éld az életed.

Az elmúlt évek során a mozgásszervi problémák száma rohamosan nő, viszont nincs letisztázva, hogy ilyen esetben kihez érdemes fordulni. Orvos, csontkovács, gyógyszerész? El lett hitetve velünk, hogy megoldást csak másoktól kaphatunk. Ez viszont nem így van!

Az izmunkat nem edzheti más helyettünk, és a fejünket is csak mi tudjuk helyesen tartani.
A kérdés: mit tehetünk mi magunkért? Mitől kopik el az ízületi porc? Véletlen kapjuk-e a gerincsérvet? Van-e összefüggés a testtartásunk és a légzési nehézségünk között? Amíg nem tudjuk, hogy működik testünk és miért megy tönkre idő előtt, nem tudjuk megvédeni.

Az Ozoana method egy olyan gyakorlatias rendszert, amely a mozgási rendellenességek okát iktatja ki. Az órákon megérted és begyakorolod azokat a helyes mintákat, mely fájdalommentes, egészséges és harmonikus test irányába vezetnek.

10 alkalom alatt végig vesszük azokat a kritikus pontokat, ahol érdemes és be is tudsz avatkozni a testtartásodba. A foglalkozások mellé magyarázó videófelvételeket és otthon végezhető gyakorlatokat is kapsz. Megtanulod, hogyan tudsz úgy mozogni, hogy ne tégy kárt magadban, mit tudsz tenni a külső és belső tartásod érdekében.

Amennyiben régóta jógázol, a gyakorlásodat fantasztikus új alapra helyezi a tanfolyam.
Minden óra után egy-egy újabb otthoni gyakorlást segítő videóhoz kapsz letöltési lehetőséget.
Az órákat szabadalmaztatott jóga eszközök segítik.

Gyere és íveljük újra együtt!
Az órát vezeti:
Benkő Ildikó
Sportedző, légzéstréner, jóga oktató, Ozoana Method tanár
A 10 alkalomból álló tanfolyam (plusz otthoni gyakorló órák, videók és előadások) díja 20.000 Ft, mely 2 részletben is fizethető. A 10 alkalomhoz egy ingyenes, 11. alkalom is jár.
Ha valamelyik alkalmon nem tudsz részt venni, 2020.március 25én lesz lehetőséged